Ευχαριστώ από Μητσοτάκη για τα εγκώμια του Ισραηλινού Ιστορικού Γιουβάλ-Νοά Χαράρι στην Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη για τη λειτουργία του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» .ΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον συγγραφέα Yuval Harari για το βίντεο που ανέβασε εγκωμιάζοντας την Ελλάδα για την αντιμετώπιση του κορωναϊού.

«Εκ μέρους του ελληνικού λαού θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @harari_yuval για τα ευγενικά του λόγια. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι έπρεπε να κάνουν θυσίες, αλλά είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι στον αγώνα κατά του COVID-19», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, στα αγγλικά.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε και το σχετικό βίντεο του ιστορικού και συγγραφέα ο οποίος εμφανίζεται να λέει τα εξής: «Η Ελλάδα κάνει καταπληκτική δουλειά στη συγκράτηση αυτής της επιδημίας. Αν έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ ποιος θα έπρεπε να ηγηθεί του κόσμου τώρα, να μας δώσει ένα σχέδιο δράσης, σίγουρα θα επέλεγα την Ελλάδα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ/Ν.Αρμένης
Αθήνα, Ελλάδα

Θα διάλεγα την Ελλάδα ως ηγέτη της μάχης κατά του ιού παγκοσμίως, λέει ο διάσημος Ισραηλινός Ιστορικός Γιουβάλ- Νοά Χαράρι

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: