Αιχμές προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα από Σουάρες: Μας ενόχλησαν όσα ειπώθηκαν για τις περικοπές

Ο Λουίς Σουάρες. EPA, FEDERICO ANFITTI




Μετά τον Λιονέλ Μέσι, ακόμη μία εμβληματική φιγούρα των νεότερων χρόνων της Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Σουάρες άφησε αιχμές προς τη διοίκηση του συλλόγου.

Οι αιχμές, για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το θέμα με τις μειώσεις των συμβολαίων των παικτών, λόγω του «λουκέτου» στα πρωταθλήματα από την πανδημία του κορονοϊού.

Σε δηλώσεις του σε σταθμό της (πατρίδας του) Ουρουγουάης το «9άρι» της «Μπάρτσα», ξεκαθάρισε εξαρχής πως «…το “ναι” των παικτών για τις μειώσεις ήρθε με αμοιβαία συμφωνία από όλους μας. Κανείς δεν αρνήθηκε στην πρόταση που έγινε, όλοι μας θέλαμε να συνεργαστούμε». Και πρόσθεσε για το επικοινωνιακό «φάουλ» των διοικούντων να δημοσιοποιήσουν το όλο θέμα πριν τη συμφωνία:

«Όλο αυτό που έγινε μας “πονάει” όλους. Και μας ενόχλησε γιατί ήμασταν οι πρώτοι που θέλαμε να υπάρξει συμφωνία. Γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Ξέρουμε την κατάσταση στον σύλλογο και τα ζητήματα που έχει με τα έσοδά του. Αλλά κάποια στιγμή άρχισε να λέγονται… διάφορα ότι “οι παίκτες δεν θέλουν να καταλάβουν”. Κι ότι η επαγγελματική ομάδα του χάντμπολ είχε ήδη φτάσει σε συμφωνία κι εμείς δεν το κάναμε.

Αλλά εμείς δεν είχαμε φτάσει σε αυτή τη συμφωνία ακόμα, γιατί περιμέναμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση για το κλαμπ, για εμάς, αλλά και για να βοηθήσουμε άλλους εργαζόμενους στην ομάδα. Ήταν ένα ξεκάθαρο “ναι” με “κοινή συμφωνία”. Οι αρχηγοί μας είχαν επαφές με τον πρόεδρο και τον Όσκαρ Γκράου (σ.σ. εκτελεστικό διευθυντή) και υπήρξε αμοιβαία κατανόηση. Κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αρνήθηκε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σε αιτήσεις αναστολής των συμβάσεων με τους εργαζόμενούς τους προχώρησαν ΑΕΛ και Πανιώνιος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: