Δριμύ κατηγορώ από την πεθερά του 35χρονου που πέθανε από κορωναϊό: Απολύμανση στη γειτονιά του [videos]

Συνεργείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών νωρίς το πρωί προχώρησε στην απολύμανση της περιοχής, όπου διέμενε ο 35χρονος που έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό. Photo via voria.gr




Συγκλονίζει η πεθερά του 35χρονου άνδρα που έχασε τη ζωή του από κορονοϊό στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης.

Η ίδια, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” περιέγραψε το πώς από τη μία ημέρα στην άλλη η υγεία του άτυχου νέου επιδεινώθηκε.

  • “Μπήκε στο νοσοκομείο περπατώντας, έχοντας κορεσμό 95 και την επόμενη ημέρα η διάγνωση έδειξε βαριά πνευμονία, ενώ το πρώτο τεστ ήταν αρνητικό” δήλωσε η πεθερά του θύματος.

“Μέσα σε μία ημέρα το οξυγόνο του έπεσε στο 88 και έτσι μας ενημέρωσαν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας” πρόσθεσε η ίδια και τόνισε ότι το τρίτο τεστ ήταν που έδειξε ότι ο γαμπρός της νοσούσε από κορονοϊό.

Η σύζυγος του 35χρονου βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, υπό την επήρεια ηρεμιστικών, όπως αποκάλυψε η μητέρα της, η οποία φροντίζει το μόλις 1.5 έτους κοριτσάκι του ζευγαριού.

  • Η γυναίκα εξέφρασε και τον προβληματισμό της για την υγεία της ίδιας, της κόρης της αλλά και της εγγονής της, καθώς όπως είπε, ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί τους για να υποβληθούν και οι τρεις τους σε τεστ. “Το σπίτι μου έχει κλείσει. Ακόμα δεν μας έχουν πάρει να κάνουμε το τεστ” είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Απολύμανση στη Νεάπολη στη γειτονιά του 35χρονου
Συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Νεάπολης – Συκεών καθάρισε και απολύμανε την περιοχή, όπου διέμενε ο 35χρονος που έχασε τη ζωή του χθες τα ξημερώματα από κορωνοϊό.

Αρχικά όχημα του δήμου έπλυνε το δρόμο και τους κάδους απορριμμάτων και στη συνέχεια με ειδικό απολυμαντικό υγρό καθαρίστηκε όλος ο δημόσιος χώρος, ο αστικός εξοπλισμός ακόμα και οι προσόψεις των πολυκατοικιών.

Εντός της ημέρας, εξωτερικό συνεργείο πρόκειται να προχωρήσει στην απολύμανση της πολυκατοικίας του θανόντα, καθώς και του διαμερίσματός του.

Στην περιοχή βρέθηκαν σήμερα ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αντώνης Σαουλίδης, οι οποίοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του 35χρονου.

«Υπάρχει ανησυχία στη γειτονιά και γι΄ αυτό αλλάξαμε τον προγραμματισμό των απολυμάνσεων στον δήμο και ήρθαμε σήμερα εδώ για απολύμανση. Μέσα στην ημέρα θα κάνουμε απολύμανση και μέσα στην οικοδομή, σύμφωνα με τις οδηγίες που μας έδωσε ο ΕΟΔΥ», σημείωσε ο κ. Δανιηλίδης. Όπως σημείωσε από την πρώτη στιγμή ο δήμος, μετά την άσχημη κατάληξη με τον 35χρονο, επικοινώνησαν με τον ΕΟΔΥ για να ζητήσουν οδηγίες και κατευθύνσεις.

«Κάνουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη γειτονιά από ό,τι μας έχει πει ο ΕΟΔΥ», υπογράμμισε ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, σημειώνοντας πως γίνεται από τις αρχές η ιχνηλάτηση των επαφών του άτυχου άντρα. Ο κ. Δανιηλίδης ανακοίνωσε ότι ο δήμος θα σταθεί στο πλευρό της οικογένειας για ό,τι χρειαστεί.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Αντώνης Σαουλίδης σημείωσε ότι ο δήμος έκανε το αυτονόητο και καθάρισε και απολύμανε τη γειτονιά.

«Προσπαθούμε με αυτό τον τρόπο να αυξήσουμε το αίσθημα ασφάλειας όλων των συμπολιτών μας, ώστε να συνεχίσουν να ζουν με φυσιολογικούς ρυθμούς», τόνισε ο κ. Σαουλίδης. Όπως ανέφερε, «είναι φυσιολογικό ο κόσμος να αγχώνεται, γι΄ αυτό και ο δήμος έκανε το καθήκον του».

Ο δήμαρχος κατά την επίσκεψή του στην περιοχή έγινε δέκτης παραπόνων από κατοίκους, τους οποίους καθησύχασε, λέγοντάς τους ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες απολυμάνσεις.

Με πληροφορίες από ΑΝΤ1VORIA.GR

Θάνατος 35χρονου: Σαν να έσκασε στα χέρια μας βαρελότο-Είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: