Χαμός στο Δ.Σ. της Super League: Ποιους αποκάλεσε “λεκέδες” ο Μαρινάκης-Απάντηση Γκαγκάτση

File Photo: Μπάλα της Super League – ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Σε τεταμένο κλίμα διεξάγεται το Δ.Σ. της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το Δ.Σ. ξεκίνησε στις 11:00 με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη να κατηγορεί τον ΠΑΟΚ πως «προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό».

  • Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εν συνεχεία αποκάλεσε «λεκέδες για το ελληνικό ποδόσφαιρο» τους Ιβάν Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση. Ο τελευταίος απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως «λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: «Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό».

Μάλιστα, έκανε λόγο για… λεκέδες, απευθυνόμενος στον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, να παρεμβαίνει: «Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ. Σαββίδης…».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνέχισε: «Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του Skype είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ. Γκαγκάτσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά. Με ψευδείς ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ό,τι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα, αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Εμείς πληρώσαμε όλους μας τους φόρους στο ελληνικό δημόσιο χωρίς να μας χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ φόρων και προστίμων».

Για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε: «Δεν καταδικαστήκαμε με τρεις αποφάσεις. Ούτε έχουμε αγοράσει την Ξάνθη και ελέγχουμε και άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι λεκέδες. Αν δεν τους θεωρείτε λεκέδες συνεχίστε να μπαίνετε με όπλα στα γήπεδα και να αγοράζετε ομάδες».

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ιβάν Σαββίδη περί «λεκέδων» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός. Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τέταρτη φορά θετικός στον κορωναϊό ο Ντιμπάλα της Γιουβέντους, μέσα σε ενάμιση μήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: