Απαράδεκτη επίθεση εναντίον του Σκάι, στο Φάληρο: Τέσσερις κουκουλοφόροι έριξαν τρεις μολότοφ

Φωτογραφία από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ




Επίθεση με μολότοφ από αγνώστους στον ΣΚΑΪ σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα. Την επίθεση εκτέλεσαν τέσσερις κουκουλοφόρους, που έριξαν τρεις μολότοφ στον όμιλο του ΣΚΑΪ  στο Φάληρο, και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΙ:
Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ που δεν προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και εξαφανίστηκαν. Οι δύο έπεσαν σε ένα μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και η τρίτη στο έδαφος.

Ο φύλακας ειδοποίησε την αστυνομία και άμεσα έφθασαν στο σημείο  τρια περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού, ήταν έγκαιρη που κινήθηκαν προς το σημείο της επίθεσης προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να σβήσουν την φωτιά.

Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

¨Όπως είπε και ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλημέρα»: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά.»

Στην περιοχή του Κορυδαλλού: Η αστυνομία συνέλαβε 13 άτομα για παραβίαση των μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορωναϊού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: