Άννα Νταλλαρή: Το πρόσωπο πίσω από το Netflix Greeks και το Watch and Chill




H Άννα Νταλλαρή είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες του ελληνικού internet. Έχει δημιουργήσει την καλύτερη ομάδα του Facebook για το Netflix.

Ταυτόχρονα, το νέο της site που ασχολείται με τηλεοπτικές σειρές, κερδίζει καθημερινά χιλιάδες επισκέψεις.

Όλα ξεκίνησαν το 2017 με την κλειστή ομάδα Netflix-Greeks και μια προσπάθεια της Άννας να φτιάξει μια μεγάλη παρέα που σχολιάζει και προτείνει περιεχόμενο του Netflix. Η παρέα μεγάλωσε, τα μέλη έγιναν φίλοι, κάποιοι ακόμα και ζευγάρια και λίγο καιρό μετά ήρθε και το watchandchill.gr, δηλαδή ο απόλυτος οδηγός για τον κόσμο της τηλεόρασης, των streaming υπηρεσιών αλλά και του κινηματογράφου.

Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο Portaits.gr μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη τις σειρές, που αποκτούν ένα όλο και πιο φανατικό κοινό, αφού αποτελούν… μια όαση χαράς τις μέρες τις καραντίνας, όποτε θέλουμε, για όσο θέλουμε..

  • Πότε ξεκίνησε το watch and chill και πότε αποφάσισες να το κάνεις; Γιατί; Το σάιτ αφορά μόνο το Netflix;

Τo Watch & Chill ξεκίνησε πριν 1.5 χρόνο περίπου. Πριν από αυτό όμως υπήρχε και συνεχίζει να υπάρχει μια πολύ δυνατή κι ενωμένη κλειστή ομάδα στο Facebook, οι Netflix-Greeks. Πολλά μέλη του group και φίλοι επειδή δημοσιεύαμε συχνά ειδήσεις και λίστες για το περιεχόμενο του Netflix, μου πρότειναν συνεχώς να κάνω το δικό μου site αφού έλειπε κάτι σχετικό από την Ελλάδα. Από την άλλη, κι εγώ ήθελα να υπάρχει ένα site εκτός από την ομάδα, στο οποίο θα υπάρχουν συγκεντρωμένες πληροφορίες και ειδήσεις για τις σειρές προκειμένου να ενημερώνεται ο κόσμος αλλά πάντα το ανέβαλα. Δύο άτομα όμως μου έδωσαν την τελική ώθηση: Η αδερφή μου που είναι δημοσιογράφος και εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια σε μεγάλο ελληνικό site και πάντα θέλαμε να κάνουμε μαζί κάτι διαδικτυακά αλλά και ο σύντροφός μου που ασχολείται επαγγελματικά με τη δημιουργία ιστοσελίδων και τα social media, οπότε γνώριζε ακριβώς τι πρέπει να γίνει. Όλα αποφασίστηκαν σε μισή ώρα και ξεκινήσαμε την επόμενη ημέρα.

Το site καλύπτει σχεδόν οτιδήποτε αφορά το περιεχόμενο και τα νέα του Netflix αφού είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, δεν θα μπορούσα όμως να αφήσω εκτός σειρές και ειδήσεις από τα υπόλοιπα δίκτυα αφού υπάρχει αξιόλογο υλικό. Στο Watch & Chill λοιπόν, υπάρχουν αυτή τη στιγμή παρουσιάσεις σειρών από τουλάχιστον 80 δίκτυα για να διαλέξει ο κόσμος ποια είναι η επόμενη σειρά που θα δει και καθημερινά ανεβαίνουν ειδήσεις αφού το site έχει κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα. Έχουμε επίσης κριτικές ανθρώπων που έχουν αφιερώσει άπειρες ώρες παρακολούθησης αφού πάντα μας αρέσει να διαβάζουμε γνώμες και προτάσεις, quiz για να περάσει ο κόσμος ακόμα πιο ευχάριστα την ώρα του και πολλά ακόμα.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξή της ΕΔΩ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: