Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τρίτη μεταγραφική περίοδο αφήνει η FIFA λόγω κορωναϊού

File Photo: Η FIFA εξετάζει μία τρίτη μεταγραφική περίοδο. ΚΥΠΕ
Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο εφαρμογής μίας τρίτης μεταγραφικής περιόδου από τη FIFA, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτή τη στιγμή, κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα, πότε, με ποιές συνθήκες και υπό ποιές προϋποθέσεις, θα επαναρχίσουν τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αλλά και οι διεθνείς διοργανώσεις, όπως το Champions League και το Europa League.

Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει επιμήκυνση της αγωνιστικής περιόδου και σε κάθε περίπτωση, σύντμηση ανάμεσα στην τρέχουσα και στην επόμενη σεζόν.

Μιλώντας στην εκπομπή “Sportschau” του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού ARD, ο διευθυντής κανονισμών της παγκόσμιας συνομοσπονδίας, Τζέϊμς Κίτσχινγκ, σχολίασε σχετικά: «Θα μπορούσαμε να δούμε την έναρξη μίας τρίτης μεταγραφικής περιόδου.

Η FIFA, θέλει να είναι ευέλικτη σ΄ αυτό το ζήτημα και ειδικά σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Οι μεταγραφικές περίοδοι, θα μπορούσαν να επαναπρογραμματιστούν εάν η αγωνιστική περίοδος που διακόπτεται στην παρούσα φάση, διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Προς το παρόν, υπάρχουν δύο περίοδοι, μία το καλοκαίρι και μία τον χειμώνα».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Η FIFA ενώνει τις δυνάμεις της μαζί με τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ στην διεθνή καμπάνια Be Active

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: