58χρονη στην Αλεξανδρούπολη, το νέο θύμα του κορωναϊού: Στους 133 οι νεκροί στην Ελλάδα

File Photo: Εργαζόμενοι και επισκέπτες του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” φορούν προστατευτική μάσκα ως μέτρο προφύλαξης ενάντια στην μετάδοση του κορωναϊού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Μια γυναίκα 58 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή από τον κορωναϊό σήμερα στην Αλεξανδρούπολη.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύοταν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης και όπως έγινε γνωστό έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, νεφρική ανεπάρκεια, σακχαρώδη διαβήτη, ενώ είχε υποστεί και βαριά πνευμονία.

Με την απώλεια της 58χρονης ο συνολικός αριθμός των θυμάτων από τον κορωναϊό στην Ελλάδα έφτασε τους 133.

Με πληροφορίες από ethnos.gr και eleftherostypos.gr και άλλες πηγές

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Δύο ηλικιωμένοι υπέκυψαν το βράδυ του Σαββάτου από την πανδημία ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 132 στην Ελλάδα, σύμφωνα με την τηλεόραση του Σκάι.

Λίγες ώρες μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Παρασκευής και τα καλά νέα για καμία απώλεια ανθρώπινης ζωής, δυστυχώς δύο ακόμη συμπολίτες μας έφυγαν από τη χωή λόγω του κορωναϊού.

Όπως έγινε γνωστό ένας άνδρας 91 ετών έχασε τη μάχη με τη ζωή στο νοσοκομείο “Σωτηρία” όπου νοσηλευόταν απο τις 7 Απριλίου και σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Λίγες ώρες νωρίτερα, άλλος ένας άνδρας ηλικίας 75 ετών υπέκυψε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” όπου νοσηλευόταν με υποκείμενα νοσήματα.

Θλιβερό ρεκόρ για τον πλανήτη: 200.000 και πλέον οι νεκροί, οι μισοί σε ΗΠΑ, Ιταλία, Ισπανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: