Αγώνες… φαγητού στις ΗΠΑ στην εποχή του κορωναϊού: Θα διαγωνιστούν μέσω ίντερνετ

Ο προκριματικός γύρος θα αποτελείται από 907 γραμμάρια φέτες μπολόνια, ενώ οι προημιτελικοί θα περιλαμβάνουν ένα οικογενειακό πακέτο μπισκότων Oreo και μισό 1,9 λίτρα γάλα. Photo via Twitter, @eatingcontest




Ενώ πολλοί Αμερικανοί που βρίσκονται σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού, φαίνεται ότι κάνουν πλέον συχνότερες…επισκέψεις στα ψυγεία των σπιτιών τους, οι επαγγελματίες του είδους είναι έτοιμοι να προσφέρουν θέαμα σε ένα τουρνουά που ξεκινά την Μεγάλη Παρασκευή.

Η Major League Eating ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη δράση με οκτώ από τους κορυφαίους ανταγωνιστές στον κόσμο να τρώνε μέσω βίντεο από τα σπίτια τους. Ο διαγωνισμός, στον οποίο θα συμμετέχουν οι κορυφαίοι στον κόσμο σε άνδρες και γυναίκες Τζόι Τσέστνατ και Μίκι Σούντο, θα πραγματοποιηθεί στο κανάλι YouTube του MLE.

  • «Ο αγώνας φαγητού είναι πιο ισχυρός όταν διεξάγεται στη σκηνή μπροστά από ένα μεγάλο κοινό, αλλά είναι επίσης ένα από τα λίγα αθλήματα που οι επαγγελματίες μπορούν να αγωνιστούν μέσα από τα όρια του σπιτιού τους», δήλωσε ο πρόεδρος του MLE Τζορτζ Σέα.

«Ενώ έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση σχετικά με το ποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα θα είναι το πρώτο που θα επιστρέψει, με το μπέιζμπολ, το μπάσκετ, το γκολφ και τις μικτές πολεμικές τέχνες να κάνουν πιθανά σχέδια επιστροφής, οι αγώνες φαγητού είναι οι πρώτοι που θα επιστρέψουν», είπε. «Είναι μια ισχυρή δήλωση αντοχής των ΗΠΑ.»

  • Ο προκριματικός γύρος θα αποτελείται από 907 γραμμάρια φέτες μπολόνια, ενώ οι προημιτελικοί θα περιλαμβάνουν ένα οικογενειακό πακέτο μπισκότων Oreo και μισό 1,9 λίτρα γάλα.

Μεγάλες ποσότητες ψημένων φασολιών πρέπει να καταναλώσει κάποιος γρήγορα για μια θέση στον τελικό, όπου ο πρώτος που θα τελειώσει με 10 κούπες ντουντλς, θα στεφθεί πρωταθλητής.

Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει 11.500 δολάρια σε χρηματικά έπαθλα, με 5.000 από αυτά να πηγαίνουν στον νικητή. Το MLE και το BetOnline.ag θα δωρίσουν επίσης 10.000 δολάρια στη Feeding America, μια οργάνωση για την καταπολέμηση της πείνας.

Με πληροφορίες από Reuters, μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

31 χρόνια από την τραγωδία στο Χίλσμπορο: 96 φίλαθλοι της Λίβερπουλ ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: