Αυτός ο οδηγός “είχε Άγιο”: Το ΙΧ “πέταξε” πάνω από κυκλικό κόμβο, “προσγειώθηκε” σε εκκλησία και έπιασε φωτιά [video]

Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά ο 41χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επέζησε με τα τραύματα του να μην αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του. Photo via video, Facebook, @gr.euronews




Βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Πολωνία την Κυριακή του Πάσχα των Καθολικών, σοκάρει.

Όπως μπορεί να δει κανείς, στο βίντεο φαίνεται ένα αυτοκίνητο να φτάνει με μεγάλη ταχύτητα σε κυκλικό κόμβο, ο οδηγός να μην φρενάρει καν και τότε το αμάξι χτυπάει στο κράσπεδο και “απογειώνεται”.

  • Το αμάξι κατέληξε να χτυπήσει στον τοίχο μιας εκκλησίας, και αφού έσπασε ένα δέντρο, κατέληξε στο προαύλιο της εκκλησίας αυτής, στην πόλη Λοτζ της Πολωνίας.

Μάλιστα όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, το αμάξι, ευτυχώς για τον οδηγό, απέφυγε να χτυπήσει και σε ένα άγαλμα του Πάπα Φραγκίσκου που υπάρχει έξω από την εκκλησία.

Παρά το γεγονός, δε, ότι το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά ο 41χρονος οδηγός του αυτοκινήτου επέζησε με τα τραύματα του να μην αποτελούν κίνδυνο για τη ζωή του. Χρειάστηκε, βέβαια, η επέμβαση πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν αισθητή η ύπαρξη αλκοόλ στον οργανισμό του 41χρονου με τους αστυνομικούς να περιμένουν τα αποτελέσματα του αλκοτέστ.

Με πληροφορίες από euronews.com

Πέντε μετανάστες πνίγηκαν, επτά αγνοούνται, 51 διασώθηκαν έπειτα από ναυάγιο ανοιχτά της Λιβύης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: