Αφαντος ο ιερέας που κοινωνούσε παράνομα πιστούς σε εκκλησία στο Κουκάκι: Προσπαθεί να αποφύγει το αυτόφωρο

Αδεια εκκλησία στο Ναύπλιο το Σάββατο του Λαζάρου λόγω των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού. ΑΠΕ – ΜΠΕ




Άφαντος παραμένει ο ιερέας που κοινωνούσε πιστούς στο Κουκάκι, αψηφώντας τις εκκλήσεις των ειδικών και τις σχετικές απαγορεύσεις αλλά και τις αποφάσεις της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Η αστυνομία συνεχίζει να τον αναζητεί, ωστόσο εκείνος κρύβεται προκειμένου να αποφύγει το αυτόφωρο που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. Δεν εμφανίστηκε στις αρχές, ούτε η αστυνομία κατάφερε να τον βρει στην Εκκλησία.

«Ο ιερέας κρύβεται για να αποφύγει τη τη διαδικασία του αυτοφώρου», δήλωσε ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών, Νίκος Ντούμας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας ότι η συμπεριφορά του ιερέα «δεν συνιστά πράξη αγάπης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Κυριακή των Βαϊων, ο Ιερέας αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά την Εκκλησία και περίπου 15 πιστοί προσήλθαν για να λάβουν Θεία Κοινωνία από την πλαϊνή πόρτα.

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητα εμφανίζουν ακόμη και έναν πατέρα με μικρά παιδιά να πηγαίνει να κοινωνήσει στη συγκεκριμένη εκκλησία.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ. έξω από εκκλησίες: Πού θα επικεντρωθούν οι έλεγχοι στα αστικά κέντρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: