4η παρτίδα εξοπλισμού και αναλωσίμων υλικών από την Κίνα παρέλαβε η Κύπρος

File Photo: Στη φωτογραφία από την παραλαβή ιατρικών αναλωσίμων ειδών από την Κίνα στις 11/4/2020 στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. ΚΥΠΕ
Στην Κύπρο έφθασε χθες το βράδυ η τέταρτη παρτίδα με περίπου 7 τόνους εξοπλισμό και αναλώσιμα από την Κίνα, τα οποία θα συμβάλουν ακόμη περισσότερο στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κύπρος για την καταπολέμηση του ιού SARS-CoV-2.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύεται στο ΓΤΠ, μέρος της παρτίδας αποτελεί δωρεά και αφορά 140 οθόνες παρακολούθησης ασθενών για τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στη νέα παραλαβή περιλαμβάνονται ακόμη χειρουργικές μάσκες, swaps για τη δειγματοληψία και ολόσωμες προστατευτικές στολές, και θα μεταφερθούν άμεσα για χρήση από τους επαγγελματίες υγείας.

Όπως αναφέρεται, θερμότατες ευχαριστίες εκφράζονται στην αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines και την εταιρεία ΕΛΠΕ Όμιλος Εταιρειών που χορήγησαν και την 4η πτήση για τη μεταφορά των αναλωσίμων στην Κύπρο. Η βοήθειά τους στις προσπάθειες της Κυπριακής Δημοκρατίας για διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, προστίθεται, είναι ιδιαίτερα πολύτιμη.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία / Κύπρος

Περισσότεροι από 4.000 έλεγχοι της Αστυνομίας στην Κύπρο για παράνομες μετακινήσεις: 70 παραβάσεις

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal