Το απόγευμα αποφασίζει η Super League για την… πρεμιέρα των Play Off

File Photo: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στη μάχη για τη 2η θέση. Photo via Facebook, @Superleague




Το απόγευμα της Παρασκευής (13/3, 18:45), στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, θα αποφασιστεί εάν τελικά θα ξεκινήσουν τα Play Off ή αν θα ληφθεί απόφαση για αναβολή τους, κάτι που πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο.

Εάν, όμως, γίνουν κανονικά, το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής περιλαμβάνει δύο ντέρμπι.

  • Στην Τούμπα, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι για τρίτη φορά στο ίδιο γήπεδο σε διάστημα τριών εβδομάδων, με τις δυο ομάδες να μετρούν από μία νίκη – οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 1-0 για το πρωτάθλημα και οι «ασπρόμαυροι» 3-2 στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πολλά τα προβλήματα στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή για τον Αμπέλ Φερέιρα, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κουβαλά την κούραση από το 1-1 με τη Γουλβς, στο πρώτο ματς για τους “16” του Europa League.
  • Την ίδια μέρα και ώρα, Κυριακή 15/3 στις 19:30, στο Ολυμπιακό Στάδιο η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Χωρίς τους Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα η «Ένωση» φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη κόντρα στους «πράσινους», ώστε να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ και να σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση. Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα στερηθεί των υπηρεσιών του Αχιλλέα Πούγγουρα, όμως το ηθικό είναι ανεβασμένο μετά την «τεσσάρα» επί του Βόλου.

Η αυλαία των Play Off ανοίγει, ωστόσο, το Σάββατο (14/3, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι δυο ομάδες έχουν, ουσιαστικά, πετύχει το στόχο τους, που ήταν η έξοδος στο Europa League της ερχόμενης περιόδου, ωστόσο αμφότερες θα προσπαθήσουν για το κάτι παραπάνω, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ.

-Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των Play Off:

Σάββατο 14 Μαρτίου

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΟΦΗ (NS2)

Κυριακή 15 Μαρτίου

19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (PAOK TV)

19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (NS1)

Η βαθμολογία των Play Off:

1. Ολυμπιακός 66 53-9

2. ΠΑΟΚ 52 50-23

3. ΑΕΚ 51 42-22

4. Παναθηναϊκός 44 35-23

5. ΟΦΗ 34 35-35 (4)

6. Άρης 34 38-32 (1)

————————————–

*** Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση επτά (7) βαθμών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Θετικός στον κορωναϊό ο τεχνικός της Άρσεναλ: Σε αυτοπεριορισμό η ομάδα-Πιθανό “λουκέτο” στην Premier League

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: