Στα «γκισέ» μόνο για επείγοντα αιτήματα, συνιστά η ΕΥΑΘ – Παράταση αποπληρωμής λογαριασμών

File Photo: Ύστερα από σχετικό αίτημα του βασικού μετόχου της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας ΑΕ (ΕΕΣΥΠ) η συνέλευση της ΕΥΑΘ έιχε όριστεί για σήμερα, ωστόσο όπως ανακοινώθηκε μετατέθηκε για τις 10 Απριλίου. Photo via Facebook, @eyathsa




Να προσέρχονται στα «γκισέ» μόνο για επείγοντα ζητήματα συνιστά στους καταναλωτές η ΕΥΑΘ, προκειμένου να αποφευχθεί κατά το δυνατόν η φυσική παρουσία στα γραφεία της εταιρείας στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, ενώ παρατείνει, παράλληλα, κατά ένα μήνα την αποπληρωμή λογαριασμών με ημερομηνία λήξης μέχρι 30 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΥΑΘ συνιστά την ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών μέσω της ιστοσελίδας της www.eyath.gr χωρίς επιβάρυνση ή την πληρωμή μέσω e-banking. «Σε κάθε περίπτωση η είσοδος των καταναλωτών στα γραφεία της εταιρείας είναι απολύτως ελεγχόμενη, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ γίνονται και τακτές απολυμάνσεις των χώρων», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Η ΕΥΑΘ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, προσαρμόζει καθημερινά το επιχειρησιακό της σχέδιο στα νεότερα δεδομένα, διασφαλίζοντας σε κάθε περίπτωση την απρόσκοπτη λειτουργία των εγκαταστάσεών της προς όφελος της δημόσιας υγείας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Έκκληση του ΕΟΔΥ προς τους πολίτες για ατομική προφύλαξη και κοινωνική ευθύνη

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: