Σεισμός στην Κροατία: Την αλληλεγγύη της Ελλάδας μετέφερε στον ομόλογό του ο Δένδιας

File Photo: Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, European Union,Josip Regovic
Την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση της Ελλάδας προς τον λαό και την κυβέρνηση της Κροατίας που δοκιμάζονται από τον σεισμό, εξέφρασε στον Κροάτη ομόλογό του και προεδρεύοντα του συμβουλίου της ΕΕ, Γκόρνταν Γκέρλιτς Ράντμαν, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ΥΠΕΞ της Κροατίας G. Radman εξέφρασα την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράσταση της Ελλάδας προς τον λαό και την κυβέρνηση της Κροατίας που δοκιμάζονται από τον σεισμό, όπως και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες» έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, Νίκος Δένδιας.

«Οι σκέψεις μας είναι με το λαό και την κυβέρνηση της Κροατίας που δοκιμάζονται από το σεισμό. Εκφράζουμε αλληλεγγύη και συμπαράσταση προς όλους τους πληγέντες και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, είμαστε δίπλα στο φίλο κροατικό λαό» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών.

Ο σεισμός μεγέθους 5,3 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα το πρωί στα βόρεια του Ζάγκρεμπ και όπως μετέδωσε νωρίτερα το ΑΠΕ-ΜΠΕ ένα 15χρονο αγόρι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση κι άλλος ένας ανήλικος σοβαρά τραυματισμένος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δημήτρης Μάνωλης
Αθήνα, Ελλάδα

Άρθρο του Αλέξη Τσίπρα: Ώρα ευθύνης και όχι αντιπαράθεσης – Μέτωπο ζωής σήμερα, μέτωπο λογικής αύριο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal