Συγκινητικό βίντεο από την Ισπανία: Γιατροί και νοσηλευτές χειροκροτούν τον πρώτο ασθενή με κορωναϊό που βγαίνει από ΜΕΘ [video]

Ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του COVID-19 στην Ισπανία αυξήθηκε στους 1.720 την Κυριακή, από τους 1.326 θανάτους που είχαν αναφερθεί το Σάββατο, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία επικαλούμενα στοιχεία των υγειονομικών υπηρεσιών. Photo via video, Youtube




Μία συγκινητική στιγμή έζησαν υγειονομικοί και ασθενείς σε νοσοκομείο της Ισπανίας, που μετρά 1.720 νεκρούς και 28.572 περιστατικά κορωναϊού, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό [22/3].

Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, όταν ένας από τους ασθενείς που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με κορωναϊό, πήρε εξιτήριο από την μονάδα.

Μία κίνηση που γέμισε όλους με δύναμη και αισιοδοξία, μπροστά στη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν.

Ο αριθμός των νεκρών από την πανδημία του COVID-19 στην Ισπανία αυξήθηκε στους 1.720 την Κυριακή, από τους 1.326 θανάτους που είχαν αναφερθεί το Σάββατο, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ισπανία επικαλούμενα στοιχεία των υγειονομικών υπηρεσιών.

Ο αριθμός των καταγεγραμμένων περιστατικών στη χώρα αυξήθηκε σήμερα στα 28.572 περιστατικά από 24.926 της προηγούμενης καταμέτρησης που είχε δημοσιοποιηθεί το Σάββατο, σύμφωνα με τις ίδιες δημοσιογραφικές αναφορές.

Νωρίτερα, δημοσιεύματα στις εφημερίδες «El Pais» και «El Mundo» ανέφεραν ότι η κυβέρνηση της Ισπανίας έχει αποφασίσει την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης κατά ακόμη 15 ακόμη ημέρες, μετά την αρχική 15νθήμερη κατάσταση ανάγκης που είχε ανακοινωθεί στις 14 Μαρτίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την εξάπλωση του COVID-19.

Με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ

Οι Γερμανοί τραγούδησαν «Bella Ciao» στις ταράτσες σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Ιταλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: