Πρώτη επίσκεψη στο Αμύνης για την νέα Πρόεδρο: Χωρίς μπάντες, μεγάλα αγήματα και χειραψίες

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας επισκέπτεται αυτή την ώρα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κ.Σακελλαροπούλου έφθασε στο υπουργείο στις 10:00, όπου την υποδέχθηκε ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, τον στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ένα μικρό στρατιωτικό τμήμα έξι ανδρών απέδωσε τιμές στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά την είσοδό της στο υπουργείο, ενώ απουσίαζαν η μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και το μικτό άγημα που συνήθως αποδίδει τιμές κατά την υποδοχή των επισήμων. Στο πλαίσιο αυτό, δεν έγιναν και χειραψίες.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά την υποδοχή της από τον Υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώνεται από την ηγεσία του υπουργείου για θέματα αρμοδιότητας των Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωση που πραγματοποιείται στην αίθουσα Τιμών «Ιωάννης Καποδίστριας». Μετά το τέλος της ενημέρωσης, η κ. Σακελλαροπούλου θα έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με στελέχη των δυνάμεων που βρίσκονται στις Καστανιές του Έβρου για την αποτροπή εισόδου παρανόμων μεταναστών στη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Είναι η ώρα της ευθύνης, όχι της αντιπαράθεσης, δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας: Εξαιρετική η στάση του πρώην Πρωθυπουργού

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal