Άλλο πάλι τούτο: Πλατφόρμα για την Ομογένεια εγκαινίασε η εκστρατεία του Τραμπ, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει τον Ερντογάν!

File Photo: Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ. EPA, Oliver Contreras, POOL




Να …ενώσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα γύρω από την προεκλογική του εκστρατεία επιχειρεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» (Greek Voices for Trump).

Βεβαίως η Ομογένεια γνωρίζει ότι είναι πιο φιλότουρκος πρόεδρος στην ιστορία της Αμερικής. Και δεν πρόκειται να πέσει στην παγίδα του, διότι περί παγίδας πρόκειται… Ο κ. Τραμπ, στηρίζει με όλα τα μέσα τον ισλαμιστή Ταγίπ Ερντογάν, και σταμάτησε τις κυρώσεις εναντίον του για την αγορά του ρωσικού συστήματος S-400.

Η παρουσίαση της νέας πλατφόρμας επιλέχθηκε να γίνει στην επέτειο της 25ης Μαρτίου και σύμφωνα με την ανακοίνωση στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας συνασπισμός που θα ενδυναμώσει και θα ενώσει την ελληνοαμερικανική κοινότητα γύρω από την επανεκλογή του προέδρου Τραμπ.

Την ευθύνη του νέου εγχειρήματος φέρει ο ομογενής επιχειρηματίας Χρήστος Μαραφάτσος, ο οποίος δεν μας είπε ακόμα τι κάνουν οι Ελληνοαμερικανοί οπαδοί του κ. Τραμπ για να αλλάξει τις θέσεις του αναφορικά με την Τουρκία…

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Μαραφάσος σημείωσε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ μια προεκλογική εκστρατεία προσφέρει μια τέτοια δυνατότητα εκπροσώπησης στην ελληνοαμερικανική κοινότητα. Τι σημαίνει αυτό, δεν μας είπε ακόμα ο κ. Μαραφάσος…

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε προεδρική εκστρατεία των ΗΠΑ παρέχει μια πλατφόρμα για να εκπροσωπήσει και να προβάλλει την μεγάλη μας ελληνοαμερικανική κοινότητα.

Οι «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» είναι μέρος της ιστορίας, θα είναι μια τεράστια επιτυχία και είμαι υπερήφανος που είμαι μέρος αυτής», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι υποστηρικτές μπορούν συμμετέχουν στις «Ελληνικές Φωνές για τον Τραμπ» κάνοντας εγγραφή στην ιστοσελίδα τους ή στέλνοντας το μήνυμα «Greek» στο 88022.

Επιπλέον, κυκλοφόρησε μια περιορισμένη έκδοση του γνωστού καπέλου που φορά ο Αμερικανός πρόεδρος σε μπλε χρώμα (Greek Keep America Great Hat) για να τιμήσει τις ελληνικές συνεισφορές στην αμερικανική ιστορία και τον πολιτισμό.

Κεκλεισμένων των θυρών ο εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal