Ορκίστηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Ο έως τώρα Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς (Α) ενώ ορκίζεται στο Προεδρικό Μέγαρο, σήμερα ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου (Κ) και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη (3Α), μετά την αναβάθμισή του σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ορκίστηκε νωρίτερα σήμερα από τον Επίσκοπο Ωρεών Φιλόθεο, ο Νίκος Χαρδαλιάς ως υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Αμέσως μετά την ορκωμοσία στο Προεδρικό Μέγαρο ακολούθησε ολιγόλεπτη συνομιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρωθυπουργό.

Την αναβάθμιση του μέχρι σήμερα Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά σε υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, αποφάσισε ο πρωθυπουργός, όπως ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Χαρδαλιάς θα έχει πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και θα αναφέρεται απευθείας στον Πρωθυπουργό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Δήμητρα Κατσιμεντέ
Αθήνα, Ελλάδα

Οι δύο προϋποθέσεις από τις οποίες θα κριθεί αν θα τεθεί σε ισχύ γενική απαγόρευση κυκλοφορίας

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal