Ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος, δημιουργούν μια άλλη τηλεόραση: «Open Ελλάδα», από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου

O Σπύρος Χαριτατος και ο Γιώργος Καραμερος επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, το “OPEN Ελλάδα”. Φωτογραφία via flash.gr




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Από την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, ο Σπύρος Χαριτατος και ο Γιώργος Καραμερος επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με ένα νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, το “OPEN Ελλάδα”.

Καθημερινά 18:00-19:30, πριν από το κεντρικό δελτίο του σταθμού με την Νίκη Λυμπεράκη, οι δύο δημοσιογράφοι με ψύχραιμη και έγκυρη ενημέρωση, θα μας μεταφέρουν τον παλμό της επικαιρότητας, ανδεικνύοντας ο, τι μας αφορά ως πολίτες. Για μια άλλη τηλεόραση, με ποιότητα, που εστιάζει στις ανάγκες και την ποιότητα ζωής των πολιτών, στις πρωτόγνωρες προκλήσεις της επικαιρότητας για την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Σε μία εποχή, που η επικαιρότητα, γίνεται όλο και πιο έντονη, η τηλεόραση του «Open Beyond», κάνει την ανατροπή ενισχύοντας το ενημερωτικό της πρόγραμμα, με δύο πρόσωπα που πριν από εννέα χρόνια τόλμησαν να ανατρέψουν τα στερεότυπα και να χαραξουν τα δικά τους δημοσιογραφικα μονοπάτια. Ο λόγος για τους δημοσιογράφους και παρουσιαστές, Σπύρο Χαριτάτο και Γιώργο Καραμέρο,οπου αποτέλεσαν το πρώτο ανδρικο διδύμο σε μια ζώνη «ναρκοπεδιο» και την πρωτόγνωρη για την ελληνική τηλεόραση infotainment εκπομπή.

  • Έτσι, το 2009 από μία καθαρά δική τους ιδέα, εισήγαγαν το “infotainment”, έναν όρο που μέχρι τότε δε γνώριζε κανείς, με αποτέλεσμα η AGB να φτάνει στα ύψη και εκείνοι να κερδίζουν κατά πολύ το στοίχημα στον ανταγωνισμό της ζώνης.

Έκτοτε έκαστος έγραψε τη δική του επιτυχημένη πορεία. Ο Σπύρος Χαριτάτος, όλα αυτά τα χρόνια διατήρησε την σχέση του με το κοινό και τον χώρο των μίντια, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, κατέχοντας διευθυντικές θέσεις στον τομέα της Ενημέρωσης.

Ωστόσο, με την ιδιότητα του ως Νομικου και Διαμεσολαβητή, υποστηρίζει παράλληλα από τη θέση του συμβούλου επικοινωνίας και διαχείρισης κρίσεων, θεσμούς και εταιρείες, σε Ελλάδα και Κύπρο. Η τελευταία του, τηλεοπτική συνεργασία ήταν πριν από έναν χρόνο στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση ( ΕΡΤ) όπου κατείχε τη θέση του ειδικού συμβούλου, του διευθύνοντος συμβούλου (σ.σ Ι. Δρόσου), σε θέματα ενημέρωσης και κοινωνικής πολιτικής. παράλληλα προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση με την καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Για την Ελλάδα» στην οποία ήταν παρουσιαστής και αρχισυντάκτης.

Ο Γιώργος Καραμέρος, επέλεξε να ακολουθήσει μια διαφορετικη πορεία από εκείνη της δημοσιογραφιας μέσα στην οποία και αναδείχθηκε, χωρίς όμως να χάσει την αγάπη του με το αντικείμενο, στηρίζοντας τον τόπο και τον συνάνθρωπο του συμμετέχοντας ενεργά στα Κοινά.

  • Ετσι, μετά την πολιτική του σταδιοδρομία, ως Αντιπεριφερειάρχης του Βορείου Τομέα Αττικής, την ανεξάρτητη και δυναμική υποψηφιότητα του στον Δήμο Αμαρουσίου καθώς και τη διαρκή προσφορά του μέσα από οικολογικά δρώμενα, επιστρέφει στα αγαπημένα του λημέρια.

Ο Γιώργος Καραμερος παραμένει διευθυντής στο flash.gr και παράλληλα θα συμμετέχει ως σχολιαστής σε θέματα της επικαιρότητας στη νέα ειδησεογραφική εκπομπή του «Open Beyond» καθημερινά από τις 18:00 – 19:30, με το Σπύρο Χαριτάτο να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης.

Χωρίς κοινό τα γυρίσματα των όλων των εκπομπών του OPEN, λόγω κορωναϊού, μέχρι νεωτέρας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: