Ο Ρονάλντο γιόρτασε τη συμμετοχή του σε 1000 αγώνες με μια ανάρτηση στα social media [photo]

File Photo: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. EPA, ALESSANDRO DI MARCO




O Kριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να μην σκόραρε στη χθεσινή νίκη (2-0) της Γιουβέντους επί της Ίντερ στο «Derby d’ Italia» στο Τορίνο, αλλά είχε έναν ξεχωριστό λόγο για να πανηγυρίσει. Και το έκανε μέσα από τα προσωπικά του social media.

Aγωνιζόμενος για την 26η ημέρα του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Ρονάλντο έφτασε τους 1.000 αγώνες ως επαγγελματίας, δεδομένου ότι στον προσωπικό του λογαριασμό δεν υπολογίζει τα δύο παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που έφτασα στο 1000ο παιχνίδι της καριέρας μου, με μια πολύ σημαντική νίκη, που μας έφερε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Χάρη σε όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές, την οικογένεια και τους φίλους μου και τους οπαδούς μου, που με βοήθησαν να φτάσω σε αυτό το απίστευτο ορόσημο», ανέφερε στο λογαριασμό του στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

So proud to reach 1000 official games in my career with a very important victory that put us on the top of the table again!💪🏽 Thank you to all my teammates, coaches, my family & friends and to my fans that helped me to reach this great achievement.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τορίνο, Ιταλία

Πρόβλημα στο αριστερό γόνατο του Giannis: Θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο ματς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: