Ο Δημήτρης Μάρκος από τη Δευτέρα στο OPEN: Το «Μεσημέρι #Yes» με νέα διάθεση και περιεχόμενο

Ο συνάδελφος δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος έκλεισε με το OPEN. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα του




Από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος, λένε «yes» στα θέματα που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα, συζητώντας όλα όσα απασχολούν την κάθε παρέα αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Η εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» ενισχύεται με infotainment διάθεση ως προς το περιεχόμενο, αλλά και νέα πρόσωπα. Οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τμήματος του Open αναλύουν την τρέχουσα ειδησεογραφία, ενώ η ομάδα του «Έθνους» σε ειδική ενότητα μεταφέρει τηλεοπτικά τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του ethnos.gr, αλλά και θέματα που βρίσκονται στα trends του διαδικτύου.

Επικαιρότητα, νέα της σόου μπιζ, αποκλειστικότητες, αλλά και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές των ημερών με εξομολογήσεις και αποκαλύψεις είναι όλα… «yes» στο ανανεωμένο Μεσημέρι.

Μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μάρκος, σε ρόλο σχολιαστή, καταγράφει παράλληλα τις αντιδράσεις των τηλεθεατών, σε μια πρωτότυπη αυθόρμητη καθημερινή κουβέντα μαζί τους!

Ο ίδιος δήλωσε:

Επιστρέφω στην τηλεόραση και το OPEN TV γιατί – απλά – οι άνθρωποι του καναλιού με προσέγγισαν με σεβασμό και αγάπη. Από Δευτέρα, κάθε μεσημέρι στις 2 μ.μ., θα σχολιάζω την επικαιρότητα δίπλα στους @zarifious και @pavlosstamatopoulos , ενώ θα βγαίνω καθημερινά στην κοινωνία για να κάνω αυτό που ξέρω καλά σχεδόν τρεις δεκαετίες: Αληθινό Ρεπορτάζ! Συντονιστείτε…

Πρώτη στο δυναμικό κοινό και δεύτερη στο σύνολο το Σάββατο η εκπομπή της Μαυραγάνη στο OPEN

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: