Νικήτρια από την περιπέτειά της βγήκε η Μάρθα Καραγιάννη: Εξιτήριο από το νοσοκομείο

FILE PHOTO: Η αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη (Κ) όπως όλοι θα την θυμούνται. Photo via Facebook, @FinosFilm




Νικήτρια μετά από την περιπέτεια με την υγεία της βγήκε η αγαπημένη ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη, η οποία πριν μερικές μέρες εισήχθη στο νοσοκομείο, προκαλώντας ανησυχία στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και το κοινό που τη λάτρεψε μέσα από τις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική, έχοντας συνεχώς στο πλευρό της την επιστήθια φίλη της, Ντόρα Δούμα. Όπως είχε αποκαλύψει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με την ηθοποιό, η Μάρθα Καραγιάννη υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση χολής.

Η ηθοποιός πήρε εξιτήριο το βράδυ της Τρίτης και επέστρεψε σπίτι της, αν και μετά από λίγες ημέρες θα ακολουθήσει ένα δεύτερο χειρουργείο. Η νοσηλεία της Μάρθας Καραγιάννη συνέπεσε με εκείνη του αγαπημένου της Κώστα Βουτσά που όμως δεν βγήκε νικητής από τη δική του μάχη.

Η Ντόρα Δούμα, ο φύλακας άγγελος της ηθοποιού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενημέρωσε τον κόσμο για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για την υγεία της Μάρθας και έδειξαν τη συμπαράστασή τους.

«Επιτέλους σπίτι μας μετά από μια περιπέτεια αρκετών ημερών. Όλα πήγαν καλά. Σήμερα γυρίσαμε στο σπίτι μας. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Μάρθα-Ντόρα» , έγραψε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: