“Καραντίνα αλά ρωσικά: Ντοκιμαντέρ για τον κορωναϊό ετοιμάζει ο Κοντσαλόφσκι

File photo: Ο Κοντσαλόφσκι ζητεί από τους Ρώσους να φτιάξουν βιντεοκλίπ ρώσικης καραντίνας και να τον βοηθήσουν στο ντοκιμαντέρ του. EPA/ETTORE FERRARI




Ο διάσημος Ρώσος σκηνοθέτης Αντρέι Κοντσαλόφσκι σχεδιάζει να γυρίσει ντοκιμαντέρ για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα εξαιτίας του κορωναϊού, με τίτλο «Καραντίνα αλά ρωσικά».

Για τον σκοπό αυτό παρακαλεί τους συμπατριώτες του να γράψουν βιντεοκλίπ στα οποία θα απαντούν στις ερωτήσεις που ο ίδιος θα θέτει.

«Φίλοι, ο κόσμος αλλάζει μπροστά στα μάτια μας. Είμαι βέβαιος ότι θα χρειασθεί χρόνος για να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή. Θα ήταν όμως ασυγχώρητο λάθος να μην προσπαθήσω να καταγράψω αυτές τις αλλαγές.

“Σκέφθηκα να γυρίσω ένα ντοκιμαντέρ-έρευνα, στο οποίο έδωσα προς το παρόν τον τίτλο ‘Καραντίνα αλά ρωσικά’. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να γίνεται συνδημιουργοί μου» γράφει ο Ρώσος σκηνοθέτης.

Ο Κοντσαλόφσκι προτείνει στους συμπατριώτες του να γυρίσουν μικρά βιντεοκλίπ με τις απαντήσεις που θα δίνουν σε μερικά ερωτήματα, τα οποία ο ίδιος σταδιακά θα ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα πρώτα ερωτήματα ο Κοντσαλόφσκι καλεί τους συμπατριώτες του να σκεφθούν σε τι διαφέρει η καραντίνα στην Ρωσία από την καραντίνα στις άλλες χώρες ή να σκεφθούν «ποια παράλογη αγορά» έκαναν αυτή την περίοδο.

Με πληροφορίες από TASS μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μόσχα, Ρωσία

Ελεύθερη πρόσβαση σε 12 εμβληματικές παραστάσεις του προσφέρει το Θέατρο Πορεία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: