Ιταλικό κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι της Λεμεσού: Με ύποπτα συμπτώματα μέλη του πληρώματος

File Photo: Το ιταλικό κρουαζιερόπλοιο ταξίδευε μόνο με τα μέλη του πληρώματος. ΚΥΠΕ




Επιχείρηση μεταφοράς στο νοσοκομείο μέλους πληρώματος του ιταλικού κρουαζιερόπλοιου Costa Diadema, με ύποπτα συμπτώματα κορωναϊού , πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα στο αγκυροβόλιο της Λεμεσού.

Το κρουαζιερόπλοιο, χωρητικότητας σχεδόν 5 χιλιάδων επιβατών, ταξιδεύει μόνο με το προσωπικό του καθώς η εταιρεία Costa Cruises, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, έχει αναστείλει όλες τις κρουαζιέρες της μέχρι το τέλος Απριλίου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες φέρουν μέλη του προσωπικού του να  έχουν εκδηλώσει ύποπτα συμπτώματα, ενώ ένα από αυτά παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές και ζητήθηκε βοήθεια από τις κυπριακές αρχές.

Κατόπιν οδηγιών, το κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο Λεμεσού στις 2.30 τα ξημερώματα και σκάφος της λιμενικής παρέλαβε τον ασθενή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού ώστε να του παρασχεθεί η απαιτούμενη ιατροφαρμακευτική αγωγή και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το Costa Diadema, το οποίο ξεκίνησε από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και έφθασε στη Μεσόγειο μέσω της διώρυγας του Σουέζ,  αναχώρησε άμεσα για τον τελικό προορισμό του, την Ιταλία.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ, Σταύρος Κονιώτης
Λεμεσός, Κύπρος

Νέα μέτρα στα νοσοκομεία Λευκωσίας και Λάρνακας μετά τα δύο κρούσματα κορωναϊού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: