Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας μαζεύουν χρήματα για να προσφέρουν μία Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

File Photo: Συνολικά 10 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι λόγω του κορωναϊού στη χώρα μας. @amna_news
Μία σπουδαία κίνηση αλληλεγγύης, σ’ αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες τόσο για την Ελλάδα και όσο και για την υφήλιο, προετοιμάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος, οι οποίοι σε συνεργασία με συναδέρφους τους σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, έχουν αποφασίσει να κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να καλύψουν τα έξοδα δημιουργίας, ακόμη μίας Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.

Την πρωτοβουλία πήραν Έλληνες διεθνείς που αγωνίζονται εκτός συνόρων, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που υπάρχουν στις ιατρικές υποδομές της πατρίδας μας, ήρθαν σε συνεννόηση μεταξύ τους για να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό (κοντά στις 50.000 ευρώ), ικανό για να προετοιμαστεί και να εξοπλιστεί πλήρως μία ΜΕΘ.

Στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκαν τόσο οι αρχηγοί όσο κι άλλοι ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων της ελληνικής Big-4 (Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού), καθώς και παίκτες κι από άλλα ελληνικά κλαμπ και μέχρι στιγμής τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί είναι πολύ κοντά στο αρχικό στόχο. Δεν αποκλείεται δε, όπως τονίζεται από τους παίκτες, εάν ξεπεραστεί το αρχικό ποσό, να γίνει προσπάθεια για δημιουργία και δεύτερης ΜΕΘ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα 

Πρώτος θάνατος από κορωναϊό στη Λέσβο: Εχασε τη μάχη 76χρονη που νοσηλευόταν από την Πέμπτη

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal