Οι ολοημέρως αυτοψεκαζόμενοι υπουργοί: Ποιοι φοβούνται περισσότερο τον κορωναϊό

File Photo: O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ), μιλάει σε παλαιότερη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Προφανώς η τηλεεργασία είναι μια λύση στο πρόβλημα που δημιουργεί ο κορωναϊός. Αλλά όχι για όλους.

Υπάρχουν μερικές δουλειές που δύσκολα γίνονται από απόσταση. Μια από αυτές είναι και τα υπουργικά καθήκοντα. Άρα, η λύση είναι ίσως αυτή που προέκρινε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, όπως την καταγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Ο υπουργός των Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας δεν αφήνει τίποτε στην τύχη και είναι λεπτολόγος σε βαθμό παρεξηγήσεως. Ευτυχώς για τους υφισταμένους του και τους συνεργάτες του στο υπουργείο Οικονομικών την ίδια σπουδή δείχνει και στο θέμα του κορωνοϊού. Μετά από εντολή Σταϊκούρα, χθες όλη ημέρα, ειδικά συνεργεία καθαριότητας έκαναν απολύμανση στον 6ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών, στον οποίο εδρεύουν το γραφείο του υπουργού, το γραφείο του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού, οι γραμματείες των υπουργών, το πρωτόκολλο του υπουργείου, το γραφείο Τύπου, αλλά και η αίθουσα παραμονής των δημοσιογράφων.

Αποτέλεσμα του ολοήμερου ψεκασμού ήταν να μεταφερθεί στον 7ο όροφο του κτιρίου της οδού Νίκης, ήτοι στο γραφείο του υπουργού Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη, η διυπουργική σύσκεψη για το πλέγμα μέτρων αντιμετώπισης των συνεπειών του κορωνοϊού, στην οποία μετείχαν οι Χρήστος Σταϊκούρας, Αδωνις Γεωργιάδης, Γιάννης Βρούτσης, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Ακης Σκέρτσος και Απόστολος Βεσυρόπουλος. Παρά την ταλαιπωρία, κυβερνητικό στέλεχος έκανε χιούμορ με την υπόθεση, λέγοντας πως αργά ή γρήγορα οι απολυμάνσεις θα επεκταθούν σε όλες τις δημοσιές υπηρεσίες και δομές και άπαντες θα υπαχθούν στην συνομοταξία των… ψεκασμένων.

Πηγή ΒΗΜΑτοδότης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: