Έληξε η καραντίνα του Πρίγκιπα Καρόλου: 7 ημέρες σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες

File Photo: Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Κάρολος.. EPA, Chris Jackson




Έληξε η κατ’ οίκον απομόνωση για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα της ΟυαλίαςΚάρολο, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στις εξετάσεις για τον Covid-19.

Η απομόνωση του 71χρονου πρωτότοκου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ στη βασιλική κατοικία στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας διήρκεσε επτά ημέρες, σύμφωνα με τις κυβερνητικές και ιατρικές οδηγίες στη Βρετανία.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος εκδήλωσε ήπια συμπτώματα την προπερασμένη Κυριακή και υποβλήθηκε σε διαγνωστικό έλεγχο την περασμένη Δευτέρα.

Η 72χρονη σύζυγός του Δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, που υποβλήθηκε σε εξέταση αλλά βρέθηκε αρνητική στον κορωναϊό, θα παραμείνει σε απομόνωση για ακόμα επτά ημέρες, όπως ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες στη Βρετανία για τα μέλη νοικοκυριού προσβληθέντων ασθενών.

Εν τω μεταξύ, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, που επίσης έχει διαγνωστεί ως θετικός στον κορωναϊό, εξακολουθεί να έχει «ήπια συμπτώματα», αλλά και να εργάζεται. Το πρωί προήδρευσε μέσω τηλεδιάσκεψης μίας ακόμα σύσκεψης της κυβερνητικής επιτροπής κατά του Covid-19.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Θανάσης Γκαβός/ΓΒΑ
Λονδίνο, Βρετανία

Αντιδράσεις στη Βρετανία για το τεστ – εξπρές στον Κάρολο: Δεν έκλεψε τη σειρά κανενός απαντούν οι αρχές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: