Ευχαριστίες του Αρχιεπισκόπου στα μέσα ενημέρωσης που κάνουν μεταδόσεις των Ακολουθιών

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι μέσω των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών σταθμών και διαδικτυακών τηλεοράσεων μεταδίδουν αυτές τις δύσκολες ώρες της πανδημίας, Ακολουθίες της Εκκλησίας, εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αρχιεπίσκοπος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του Ομίλου ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, στον οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ιδιωτική πρωτοβουλίατόσο του ιδίου όσο και άλλων ηλεκτρονικών ΜΜΕ να μεταδίδονται συστηματικά οι Ακολουθίες των Χαιρετισμών και οι Θ. Λειτουργίες τόσο από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όσο και από τα ηλεκτρονικά μέσα στο διαδίκτυο.

Ο προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας ευχαρίστησε όλους όσοι, όσο πλησιάζει το Πάσχα, δίνουν τη δυνατότητα στους κατοίκους ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας, αλλά και στους Ορθόδοξους στο εξωτερικό, μέσα από την τηλεόραση και το διαδίκτυο να έχουν πρόσβαση, έστω και διά της τεχνολογίας, στις Ακολουθίες της Εκκλησίας.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης, επιτρέπεται να τελούνται μόνο Θ. Λειτουργία και Ακολουθίες στους ναούς χωρίς τη συμμετοχή κόσμου και, εφόσον γίνονται, να μεταδοθούν τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά ή μέσω διαδικτύου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τέσσερις συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: