Δουλέμπορους και 182 αλλοδαπούς συνέλαβε το ΛΣ: Οι παράνομοι είχαν αποβιβασθεί στην Λέσβο

File Photo: Σκάφος του Λιμενικού σώματος σε περιπολία. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Στον εντοπισμό άνω το 180 αλλοδαπών προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, ενώ συνέλαβαν και τους χειριστές των λεμβών που τους μετέφεραν.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην περιοχή αεροδρομίου ν. Λέσβου, όπου αρχικά εντοπίσθηκαν 45 αλλοδαποί οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη εξ αυτών ο 36χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.

Σχεδόν ταυτόχρονα άλλο κλιμάκιο εντόπισε άλλους πενήντα αλλοδαπούς στην περιοχή αεροδρομίου ν. Λέσβου, οι οποίοι επίσης είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών και 35χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.

Επιπροσθέτως, στον εντοπισμό είκοσι οκτώ αλλοδαπών προέβη το Λιμενικό στην ίδια περιοχή και συνελήφθη και σε αυτή την περίπτωση ο 33χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου.

Ακόμη, στον εντοπισμό πενήντα εννέα αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, στην περιοχή “ΑΠΕΛΗ” ν. Λέσβου, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί επί της ακτής, ενώ συνελήφθη μεταξύ αυτών ο 20χρονος αλλοδαπός χειριστής της λέμβου που τους μετέφερε.

Προανακρίσεις διενεργούνται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Τουλάχιστον 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: