Χρυσοχοΐδης: Υπάρχει συμμόρφωση 100%, εξαιρετική η πρώτη εικόνα από την τήρηση των μέτρων

Ελεγχοι κυκλοφορίας από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Εξαιρετική» χαρακτήρισε την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα, όσον αφορά στη συμμόρφωση των πολιτών στην απαγόρευση κυκλοφορίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Υπάρχει συμμόρφωση σχεδόν 100%» είπε ο υπουργός μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αναφέροντας ότι και τα όποια προβλήματα υπήρχαν το πρωί στις εθνικές οδούς έχουν επιλυθεί.

Αναφερόμενος στον τρόπο ελέγχου των εντύπων μετακίνησης εκ μέρους των αστυνομικών, είπε ότι αυτός διεξάγεται οπτικώς και κρατάει ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς οι αστυνομικοί να αγγίζουν το έντυπο.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης είπε ακόμη ότι η συντριπτική πλειονότητα έχει αντιληφθεί το πρόβλημα. «Υπήρξαν τις προηγούμενες μέρες φαινόμενα μετακινήσεων που ήταν συνδυασμός άγνοιας κινδύνου, επιπολαιότητας και πανικού, που οδήγησαν κάποιους να κινούνται προς τα χωριά τους και την περιφέρεια».

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ατομικά να μεταδίδει τον ιό», είπε ακόμη ο υπουργός που ερωτηθείς για την πορεία της εγκληματικότητας υπό τις παρούσες συνθήκες ανέφερε ότι τα ποσοστά έχουν σχεδόν μηδενιστεί ενώ «έγνοια τώρα της Πολιτείας είναι να μην καταστούν στόχοι οι επιχειρήσεις που παραμένουν ανοικτές».

Υπάρχει και το χειρότερο σενάριο: Ολική απαγόρευση κυκλοφορίας με εμπλοκή του στρατού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: