Αθλούνται και παίζουν ποδόσφαιρο σαν να μην υπάρχει καραντίνα στο πάρκο Γουδή [video]

Ο δημοσιογράφος Βρασίδας Ράπτης, που περνούσε από το σημείο, τράβηξε το σχετικό βίντεο και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στα social media. SDNA.GR
Στον Έλληνα μυαλό δεν βάζεις… Το απίστευτο βίντεο όπου σε καιρό καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η παραλία της Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη από κόσμο που αθλείται, είχε και… συνέχεια στην Αθήνα σε ένα άλλο ρεσιτάλ ανευθυνότητας των Ελλήνων.

Στο Πάρκο Γουδή συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 30/3, στο γήπεδο που βρίσκεται 50 μέτρα πίσω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πίσω από την σχολή χωροφυλακής και από τα γραφεία της ΕΠΟ, κάποιοι είπαν να αθληθούν, κάποιοι να παίξουν μπαλίτσα και κάποιοι να προπονηθούν χρησιμοποιώντας ακόμη και κώνους. Οργανωμένα πράγματα, όχι αστεία, σε καιρό καραντίνας.

Ο δημοσιογράφος Βρασίδας Ράπτης, που περνούσε από το σημείο, τράβηξε το σχετικό βίντεο και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στα social media σχολιάζοντας… «Στο γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στην ΕΠΟ και 50 μέτρα από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας προφανώς έχουν αρθεί! Και προπόνηση με κώνους παρακαλώ!».

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από sdna.gr

«Ψαλίδι» 30% στα συμβόλαια παικτών-προπονητών στο “τραπέζι” της Super League

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal