Είπε ακόμα τη βλακεία του ο Ακιντζί: “Αποδεκτή ως σχεδόν αχρείαστη σήμερα” η απόφαση να κλείσουν τα οδοφράγματα

Διαδηλωτές που τάσσονται υπέρ του ανοίγματος των οδοφραγμάτων, τα οποία έκλεισαν προσωρινά για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο του κορoνοϊού, συγκεντρώθηκαν στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα. ΚΥΠΕ – Ε.ΛΑΜΠΡΟΥ




Αντί δακρυγόνα σπρέι, θα έπρεπε να δοθούν κλαδιά ελιάς στον κόσμο που θέλει να ανοίξουν τα οδοφράγματα και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των κοινοτήτων, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Μ. Ακιντζί υποστήριξε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η ρίψη δακρυγόνων σπρέι στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν σήμερα είναι τόσο αβάσιμη όσο και το κλείσιμο των οδοφραγμάτων από “την ε/κ διοίκηση” με “μονομερή απόφαση”, ενώ δεν υπήρξε κανένα κρούσμα κορονοϊού σε καμία πλευρά και η Τεχνική Επιτροπή για θέματα Υγείας δεν είδε ανάγκη για τέτοια μέτρα.

Υποστήριξε, επίσης, ότι είναι φανερό ότι η απόφαση να κλείσουν τα οδοφράγματα μονομερώς “αποδεκτή ως σχεδόν αχρείαστη σήμερα” θα έπρεπε να διορθωθεί χωρίς καθυστέρηση.

“Θα ήθελα να δηλώσω ξανά ότι είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε την συλλογική εργασία ενάντια στον κίνδυνο της επιδημίας σε επιστημονική βάση και όπως είναι απαραίτητο”, έγραψε επίσης ο κατοχικός ηγέτης.

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Ένταση και επεισόδια στο οδόφραγμα της Λήδρας: Ε/κ και Τ/κ διαδηλώνουν από τις δύο πλευρές [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: