Αγώνες χωρίς θεατές και -ακόμα χειρότερο – παμπ χωρίς live αγώνες ανακοινώνει ο Τζόνσον

File Photo: Μετά τα γήπεδα, σειρά παίρνουν τα σχολεία, σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου.EPA/PETER POWELL




Ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους, πίσω από κλειστές πόρτες, θα είναι ένα από τα μέτρα, που σύμφωνα με τους Times, θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, μετά την εξάπλωση του κορωναϊού (460 κρούσματα και 8 θάνατοι έως χθες στη Βρετανία).

Μεταξύ των υπό εξέταση μέτρων, το κλείσιμο των σχολείων, η απαγόρευση μαζικών συγκεντρώσεων και εκδηλώσεων οποιουδήποτε είδους, η υποχρέωση να εργάζονται στο σπίτι, ενώ σχετικά με το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με τους Times, εκτός από τους αγώνες χωρίς θεατές θα απαγορευτεί στις παμπ η μετάδοσή τους.

Οι αποφάσεις αναμένεται να προκαλέσουν συζητήσεις. Πεπ Γκουαρντιόλα και Γκάρι Νέβιλ υποστηρίζουν ότι θα ήταν προτιμότερο να ανασταλούν τα πρωταθλήματα, διότι δεν έχει νόημα να παίζουν χωρίς φιλάθλους. Επίσης, ο Γκάρι Λίνεκερ τόνισε: «Η ζωή και η υγεία είναι πιο σημαντικές από το ποδόσφαιρο».

Να σημειωθεί ότι χθες αναβλήθηκε η συνάντηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Αρσεναλ, επειδή παίκτες και προσωπικό των Λονδρέζων είχαν έρθει σε επαφή με τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που ανακοίνωσε πως προσβλήθηκε από κορονοϊό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Ο κορωναϊός “σταματά” και την ορειβασία στο Έβερεστ στην Κίνα: Ανάλογο απαγορευτικό αναμένεται από Νεπάλ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: