123 παραβιάσεις των μέτρων κυκλοφορίας μέσα σε μόνο 12 ώρες καταγράφηκαν στην Κύπρο

File Photo: Αστυνομικοί βεβαιώνουν πρόστιμο 150 ευρώ σε περαστικούς που δεν έφεραν μαζί τους την σχετική βεβαίωση που ορίζει ο νόμος για την κυκλοφορία στους δρόμους, Λευκωσία. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Σε συνολικά 123 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη παγκύπρια το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία για παραβίαση του διατάγματος της Κυβέρνησης σε σχέση με την απαγόρευση των αχρείαστων διακινήσεων.

Οι καταγγελίες ήταν αποτέλεσμα των 1.570 ελέγχων για εφαρμογή του διατάγματος που πραγματοποίησε παγκύπρια η Αστυνομία από τις 6.00 το απόγευμα της 25ης Μαρτίου μέχρι τις 6.00 σήμερα το πρωί.

Επιπλέον, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, έγιναν 3.311 έλεγχοι υποστατικών παγκύπρια και υπήρξαν τέσσερις καταγγελίες, ενός υποστατικού στη Λεμεσό, δύο υποστατικών στη Λάρνακα και ενός στην Πάφο.

Όσον αφορά τους οδηγούς και πεζούς κατά επαρχία, στην Λευκωσία έγιναν 294 έλεγχοι σε οδηγούς και πεζούς και υπήρξαν 45 καταγγελίες, στη Λεμεσό έγιναν 338 έλεγχοι και 24 καταγγελίες, στη Λάρνακα έγιναν 326 έλεγχοι και 17 καταγγελίες, στην Πάφο έγιναν 130 έλεγχοι και 13 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο έγιναν 256 έλεγχοι και 12 καταγγελίες και στη Μόρφου έγιναν 78 έλεγχοι, με καμία καταγγελία.

Επιπλέον, έγιναν 148 έλεγχοι από την Τροχαία Αρχηγείου, η οποία προέβη σε 12 καταγγελίες.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Oκτώ νέα κρούσματα κορωναϊού στην Κύπρο, ανάμεσά τους κι ένα τρίμηνο βρέφος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: