Τράκαρε, μάλωσε και πυροβόλησε με υπηρεσιακό όπλο: Σε διαθεσιμότητα άνδρας της Δίωξης Ναρκωτικών

File Photo: @amna_news
Απίστευτο περιστατικό με αστυνομικό της Δίωξης Ναρκωτικών, ο οποίος ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και πυροβόλησε το όχημα του άλλου οδηγού.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στον Χολαργό, με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. να τον θέτει σε διαθεσιμότητα και να διατάζει ΕΔΕ.

Μετά από άγρια τσακωμό με τον οδηγό του αυτοκινήτου με το οποίο τράκαρε, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Και όλα αυτά παρουσία διερχόμενων αυτοκινήτων και περαστικών. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς οι σφαίρες δεν εξοστρακίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας που περισυνέλεξαν τις σφαίρες.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει ότι «τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού. Την υπόθεση ανέλαβε και χειρίζεται η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας».

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Έρχονται “δαγκάνες” για τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα στη Θεσσαλονίκη

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal