Το βραβείο “Πράσινη Πόλη της Κύπρου για το 2019” κατέκτησε ο Δήμος Σωτήρας

Τις απονομές, από όπου και η φωτογραφία, έκανε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής και η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Κλέλια Βασιλείου. ΚΥΠΕ




Το βραβείο “Πράσινη Πόλη της Κύπρου” κατέκτησε ο Δήμος Σωτήρας στην Τελετή Βράβευσης των Πράσινων Πόλεων και Κοινοτήτων, Οργανισμών και Επιχειρήσεων για το 2019.

Κατά τη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Δήμος Σωτήρας κατέκτησε για πρώτη φορά το βραβείο “Πράσινη Πόλη της Κύπρου” για το έργο “Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Door to Door” στην Κατηγορία “Διαχείριση Αποβλήτων” για το έτος 2019.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Σωτήρας Γεώργιος Τάκκας ανέφερε ότι «πρόκειται για τη δεύτερη τοπική Αρχή που βραβεύεται στην επαρχία Αμμοχώστου μαζί με τον Δήμο Αγίας Νάπας και αναμφίβολα αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση των κόπων και προσπαθειών που καταβάλλει ο Δήμος στη σωστή και ορθολογιστική διαχείριση αποβλήτων».

Τις απονομές έκανε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Καδής και η Επίτροπος Περιβάλλοντος, Κλέλια Βασιλείου.

Τα βραβεία συνδιοργανώνονται από την Ένωση Δήμων Κύπρου, το Γραφείο Επιτρόπου Περιβάλλοντος, την Ένωση Κοινοτήτων Κύπρου και το Κυπριακό Κέντρο Περιβαλλοντικής Έρευνας και Εκπαίδευσης της Ιεράς Μητρόπολης Λεμεσού.

ΚΥΠΕ / Φανίτσα Ζαννέττου
Λάρνακα, Κύπρος

Μαροκινός ύποπτος για τρομοκρατία αλλού, ελεύθερος όμως και με το νόμο στην Κύπρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: