Το σήκωσε για 8η φορά ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Όπεν Αυστραλίας, νικώντας τον Τιμ

O 32χρονος «Νόλε», ο οποίος ήταν ήδη ο πολυνίκης στο Όπεν Αυστραλίας με επτά τρόπαια, κατέκτησε τον όγδοο τίτλο της καριέρας του στη Μελβούρνη, ενώ εξασφάλισε και την επιστροφή του στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. EPA/LYNN BO BO




Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο… βασιλιάς του Όπεν Αυστραλίας για το 2020 καθώς ενώ έχανε αρχικά, στη συνέχεια πήγαν όλακαλά και τελικά σήκωσε γι άλλη μια φορά το τρόπαιο στη Μελβούρνη.

Αν και βρέθηκε να χάνει 2-1 σετ, ο Σέρβος τενίστας, ο οποίος είναι Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε 6-4, 4-6, 2-6, 6-3, 6-4 τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ (Νο 5 στον κόσμο) στον τελικό της φημισμένης διοργάνωσης και πανηγύρισε τον 17ο τίτλο του σε τουρνουά γκραν σλαμ.

Παράλληλα, ο 32χρονος «Νόλε», ο οποίος ήταν ήδη ο πολυνίκης στο Όπεν Αυστραλίας με επτά τρόπαια, κατέκτησε τον όγδοο τίτλο της καριέρας του στη Μελβούρνη, ενώ εξασφάλισε και την επιστροφή του στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, η νέα λίστα της οποίας θα ανακοινωθεί αύριο.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος Τιμ δεν κατάφερε να… σπάσει το ρόδι, στην τρίτη συμμετοχή του σε τελικό τουρνουά γκραν σλαμ…

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μελβούρνη / Αυστραλία

Έφυγε με το τρόπαιο του Όπεν Αυστραλίας η Αμερικανίδα Σοφία Κένιν στην… πρεμιέρα της

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: