Την Τρίτη στη Super League η υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, μετά τα αιτήματα Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Πανιωνίου

Οι αγώνες αυτοί είναι προγραμματισμένοι για τα Σαββατοκύριακα 14-15 και 21-22 Μαρτίου, όσο δηλαδή θα διαρκέσουν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- τα έκτακτα μέτρα. Photo via SUPERLEAGUE
Διοικητικό συμβούλιο, στη διάρκεια του οποίου θα συζητηθούν τα αιτήματα των Ολυμπιακού, ΑΕΛ και Πανιωνίου, αναφορικά με την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθης, όρισε για την προσεχή Τρίτη (25/02) η Super League.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συνεταιρισμού, το Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης κι εν συνεχεία θα ακολουθήσει και γενική συνέλευση. Ως θέματα συζήτησης στην ατζέντα υπάρχουν αρκετά αλλά όπως είναι φυσιολογικό το θέμα με τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αναμένεται να συγκεντρώσει όλο το ενδιαφέρον.

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/02/2020 στη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 3:00μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγγραφα αιτήματα των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΛ και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Zητήματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ].

2/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.

3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.

4/ Διάφορα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (26/02/2020) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σύσκεψη παρουσία τριών εισαγγελέων στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal