Τα ύποπτα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες στο επίκεντρο σύσκεψης υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ανακοίνωση του υφυπουργείου Αθλητισμού για αθλητικές δραστηριότητες και κορονοϊό. ΚΥΠΕ
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, θα προεδρεύσει σήμερα στις 10.30 ευρείας σύσκεψης για την κατάσταση στα γήπεδα του ποδοσφαίρου.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης αναμένεται να βρεθούν οι φάκελοι που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ στην ΚΟΠ για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

  • Όπως είχε δηλώσει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκειά της σύσκεψης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση από τις διωκτικές Αρχές, αλλά και τις αρμόδιες Αρχές του ποδοσφαίρου για τις διαδικασίες και ενέργειες αναφορικά με την προσπάθεια πάταξης και εξάλειψης της διαφθοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Παράλληλα είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί οποιονδήποτε κατέχει στοιχεία για παράνομες ενέργειες στο χώρο του ποδοσφαίρου να συνεργαστεί με τις διωκτικές αρχές.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος μετά το πέρας της, αναμένεται να προβεί σε δηλώσεις.

Ενόψει της σύσκεψης ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.), ανακοίνωσε ότι απέστειλε στο Προεδρικό επιστολές με εισηγήσεις αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων αλλά και αναφορές από ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες για την κατάσταση των γηπεδικών εγκαταστάσεων μαζί με φωτογραφικό υλικό.

Το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών στην Κύπρο θα εκπροσωπήσουν στην σύσκεψη ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Συνδέσμου, Σπύρος Νεοφυτίδης, και ο Νομικός Σύμβουλος Λοΐζος Χατζηδημητρίου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Ανησυχία σε χιλιάδες Κύπριους δανειολήπτες για δάνεια που πωλήθηκαν σε funds: Tι απαντά η Κεντρική Τράπεζα


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: