Στον τελικό του Όπεν του Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς: Τζόκοβιτς ή Μονφίς ο αντίπαλός του [videos]

Ο 21 ετών τενίστας, ο οποίος είναι Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε σήμερα (28/2) τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς (Νο 37) στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης με 6-2, 6-3 και, ύστερα από έναν αγώνα που κράτησε περίπου 1 ώρα και 22 λεπτά, πήρε το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό. Photo via Twitter, @atptour




Την δυνατότητα να διεκδικήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο στο Όπεν του Ντουμπάι έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 21 ετών τενίστας, ο οποίος είναι Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, νίκησε σήμερα (28/2) τον Βρετανό Ντάνιελ Έβανς (Νο 37) στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης με 6-2, 6-3 και, ύστερα από έναν αγώνα που κράτησε περίπου 1 ώρα και 22 λεπτά, πήρε το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό.

Εκεί θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο που έχασε πέρυσι στον τελικό του εν λόγω τουρνουά, όταν αντιμετώπισε τον Ρότζερ Φέντερερ και ηττήθηκε με 6-4, 6-4.

Το έργο του Τσιτσιπά στον τελικό δεν φαίνεται εύκολο.

Και αυτό γιατί ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα πανηγύρισε τον τίτλο στο τουρνουά της Μασσαλίας, θα αντιμετωπίσει στην καταληκτική αναμέτρηση το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη) και τον Γάλλο Γκαέλ Μονφίς (Νο 9). Ο δεύτερος ημιτελικός στις 5 μ.μ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει λόγος για μέτρα στις αθλητικές συναντήσεις, λέει το υφυπουργείο Αθλητισμού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: