Στο θρόνο του βρίσκεται ο βασιλιάς Λεμέσιος, ο Μαχαραγιάς της πόλης: Φαντασμαγορική είσοδος

Φαντασμαγορική είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου στη Λεμεσό. ΚΥΠΕ
Στο θρόνο του βρίσκεται από απόψε ο Βασιλιάς Λεμέσιος, ο Μαχαραγιάς της πόλης, ο οποίος έκανε πανηγυρικά την είσοδο του στη Λεμεσό, με το άρμα και τη συνοδεία του, παρουσία των δημοτικών αρχών της πόλης και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, καλωσόρισε όλους στο «εντυπωσιακότερο, στο καλύτερο, στο ωραιότερο καρναβάλι που είχε ποτέ η Λεμεσός, το Καρναβάλι 2020».

Το Λεμεσιανό Καρναβάλι, συνέχισε, είναι ένα από τα 10 καλύτερα του κόσμου και υπάρχουν οι λόγοι γι αυτό, «υπάρχει η ιστορία που είναι πίσω του, ο Δήμος και το δημοτικό συμβούλιο, η πολιτιστική επιτροπή και οι πολιτιστικοί λειτουργοί που εργάζονται άοκνα όλο το χρόνο για να έχουμε ένα από τα καλύτερα καρναβάλια στον κόσμο».

Κυρίως όμως, σημείωσε ο Δήμαρχος Λεμεσού, είναι πως, το καρναβάλι της Λεμεσού είναι αυτό που είναι λόγω του κόσμου.

Ευχαριστώντας τις απερχόμενες Βασίλισσες της Χαράς και της Τρέλας, ο κ.Νικολαίδης καλωσόρισε στη βασιλική οικογένεια του καρναβαλιού τον Βασιλιά Λεμέσιο, που ενσαρκώνει ο χοροδιδάσκαλος και ηθοποιός Γιώργος Νικολάου.

Ακολούθησε η τελετή στέψης του νέου Βασιλιά, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο και τους πολιτιστικούς λειτουργούς για την τιμή να τον επιλέξουν και κάλεσε όλο τον κόσμο να χαμογελά και να διασκεδάσει.

Η τελετή συνεχίστηκε με παρέλαση, που κατέληξε στην Πλατεία Ηρώων, όπου ακολούθησε καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με τραγούδι και χορό από το συγκρότημα “The Carnaband”.

ΚΥΠΕ, Σταύρος Κονιώτης
Λεμεσός, Κύπρος

 

Την Παρασκευή η πρώτη Συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal


Latest of HellasJournal