Στην Πάφο οκτώ Δήμαρχοι από το Ισραήλ: Συναντήθηκαν με Φαίδωνα Φαίδωνος και Νίκο Νικολαΐδη

Από τη συνάντηση των δημάρχων. ΚΥΠΕ, Κική Περικλέους
Επίσκεψη στην Πάφο και συνάντηση με τους Δημάρχους Πάφου και Λεμεσού Φαίδωνα Φαίδωνος και Νίκο Νικολαΐδη αντίστοιχα, πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία 8 Δημάρχων από το Βόρειο Ισραήλ, με την ευκαιρία της έναρξης απευθείας πτήσεων της ισραηλινής εταιρείας ISRAIR από την Χάϊφα προς το αεροδρόμιο Πάφου.

Σύμφωνα με δελτίο του Δήμου Πάφου, επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Ισραηλινών Δημάρχων, η οποία συνοδευόταν από μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων, ήταν η Δήμαρχος της Χάιφας, πόλη που είναι αδελφοποιημένη με τη Λεμεσό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι Δήμαρχοι Πάφου και Λεμεσού συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους ισραηλινούς ομολόγους τους σχετικά με την ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ των αντίστοιχων περιοχών προς αμοιβαίο όφελος.

Κατά τη συνάντηση εκφράστηκε η κοινή διαπίστωση ότι η απευθείας αεροπορική σύνδεση των δύο περιοχών διευρύνει και ενισχύει της προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ και ιδιαίτερα μεταξύ των επαρχιών Πάφου και Λεμεσού με το βόρειο τμήμα της γειτονικής χώρας και συμφωνήθηκε όπως οι επαφές μεταξύ των αντίστοιχων Τοπικών Αρχών συνεχιστούν.

ΚΥΠΕ, Κική Περικλέους
Πάφος, Κύπρος

 

Στην Κύπρο για τετραήμερη επίσκεψη το Μάρτιο ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal