Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Βουλής της Κύπρου για διήμερη επίσημη επίσκεψη

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης (Δ) στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Δευτέρας κατά τη διάρκεια της οποίας δημοσιοποιήθηκε το προσχέδιο του Κώδικα Δεοντολογίας των Βουλευτών στη Λευκωσία. ΚΥΠΕ / ΓΤΠ/ΧΡ.ΑΒΡΑΑΜΙΔΗΣ
Για την Αθήνα, όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη, έπειτα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνου Τασούλα, αναχωρεί την Τρίτη 3 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Δημήτρης Συλλούρης.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο Πρόεδρος της Βουλής θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα έχει επίσης συνάντηση με τον Έλληνα ομόλογό του, ο οποίος και θα παραθέσει επίσημο δείπνο προς τιμή του. Ο Πρόεδρος της Βουλής θα έχει επιπλέον χωριστές συναντήσεις με αρχηγούς και εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, με τον τέως Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Νίκο Βούτση και με τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Ομιλία στους Δελφούς

Την Πέμπτη, 5 Μαρτίου, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μεταβεί στους Δελφούς, όπου θα είναι εκ των κυρίων ομιλητών στο ομώνυμο Οικονομικό Φόρουμ. Την έναρξη των εργασιών του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών θα προσφωνήσει το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Ελένη Γλύκαντζη Αρβελέρ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Βουλής θα μιλήσει για το θέμα «Πώς η ανάπτυξη της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης θα επηρεάσει την πολιτική πραγματικότητα».

ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Κατ’ ιδίαν συνάντηση θα έχουν την Παρασκευή Παυλόπουλος και Σακελλαροπούλου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal