Στην Αθήνα για πρώτη φορά η Σελίν Ντιόν: Συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 31 Ιουλίου [video]

Στις 31 Ιουλίου η Σελίν Ντιον στην Ελλάδα. Photo via Twitter, @celinedion




Η Σελίν Ντιόν έρχεται στην Ελλάδα, για πρώτη φορά, στις 31 Ιουλίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, «Courage World Tour».

Η Ντιον είναι μία από τις πλέον αναγνωρισμένες σούπερ σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής.

Έχει κατακτήσει πολλά βραβεία ήδη από την ηλικία των 18 ετών, κυριαρχώντας στα pop charts της δεκαετίας του 1990 και έχοντας πουλήσει σχεδόν 250 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της 35χρονης καριέρας της. Έχει κερδίσει πέντε βραβεία Grammy, δύο βραβεία Oscar, επτά American Music Awards, 20 Juno Awards (Καναδάς) και τον εντυπωσιακό αριθμό των 40 βραβείων Félix (Κεμπέκ).

«Είμαι ενθουσιασμένη που πηγαίνω στην Αθήνα την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020. Θα σας δω εκεί!», αναφέρει η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Twitter.

Στις 15 Νοεμβρίου 2019 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της, «Courage», έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ στην αγγλική γλώσσα, «Love me Back to Life». Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται κομμάτια όπως τα «Imperfections», «Lying Down» και «Courage».

Η ομώνυμη περιοδεία της Σελίν, ξεκίνησε επίσημα στις 18 Σεπτεμβρίου από το Κεμπέκ και αποτελεί την πρώτη περιοδεία της στην Αμερική μετά από 10 χρόνια. Για πρώτη φορά, συμπεριλαμβάνονται χώρες όπως η Μάλτα, η Ελλάδα και η Κύπρος. Το «Courage World Tour» θα σταματήσει σε σχεδόν 100 πόλεις παγκοσμίως. Ανάμεσά τους και η Αθήνα με την οποία δίνει ραντεβού την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας (ΟΑΚΑ).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
Λ. Παπαθανασίου

Αιτία θανάτου της τηλεπαρουσιάστριας Κάρολαϊν Φλακ ήταν ο απαγχονισμός είπε ιατροδικαστής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: