Σε κρίση η Μπαρτσελόνα: Εκτός Κυπέλλου, άσχημα αποτελέσματα, σκέψεις για μεταγραφή από Μέσι

O Λιονέλ Μέσι για πρώτη φορά εξέφρασε σκέψεις για μεταγραφή. EPA, Alejandro Garcia




Να κλείσει στην «Μπάρτσα» την καριέρα του ο Μέσι εύχεται ο Γκουαρντιόλα.

Η… μισή ποδοσφαιρική ελίτ της Ευρώπης, περιμένει τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα και την επιβεβαίωση της φημολογίας πως ο Λιονέλ Μέσι, σκέφτεται για πρώτη φορά τόσο σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, επηρεασμένος από όσα έχουν γίνει φέτος και πολύ περισσότερο τον πρόσφατο «τσακωμό» του με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ερίκ Αμπιντάλ.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, μολονότι βρίσκεται στο «τιμόνι» σε μία ομάδα (Μάντσεστερ Σίτι) που έχει το «πορτοφόλι» για να πληρώσει την υψηλότατη ρήτρα του Αργεντινού (300 εκατ. ευρώ), σε δηλώσεις του την Παρασκευή (7/2), ευχήθηκε όχι μόνο να παραμείνει ο 32χρονος σούπερ-σταρ στην «Μπάρτσα», αλλά να κλείσει και την καριέρα του στη Βαρκελώνη.

«Θα μείνει εκεί, αυτή είναι η δική μου ευχή» τόνισε ο Γκουαρδιόλα στο περιθώριο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου των «πολιτών» και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του εκεί». Τοποθέτηση που έρχεται σε πλήρη αντίθεση, με το κλίμα που καλλιεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες και ήθελε τη Σίτι να μπαίνει «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με τον Μέσι, για την επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το 2021.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο Παναθηναϊκός “άλωσε” την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης επιτυγχάνοντας σκορ 96-81

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: