«Ραντεβού» στον αέρα μεταξύ Πολάκη – Κουρτάκη: Η «βρώμα της δημοσιογραφίας» & η «ντροπή της Κρήτης»

Φωτογραφία από τον «διάλογο», όπως αναρτήθηκε στο Facebook.




Μόνο ευχάριστη δεν πρέπει ήταν για τους επιβάτες, χθεσινή πτήση από τα Χανιά με προορισμό την Αθήνα.

Στο αεροσκάφος συναντήθηκαν ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, οι οποίοι αντάλλαξαν διάφορα «γαλλικά» στον αέρα, τμήμα των οποίων μετέφεραν και στις αναρτήσεις τους στο Facebook.

«Μόλις συνάντησα αυτό το σίχαμα της δημοσιογραφίας που ακούει στο όνομα Κουρτακης στο αεροπλάνο για επιστροφή στην Αθήνα. Μου ‘ρθε εμετός μόνο στην όψη και μετά το «στόλισμα» άλλαξα θέση γιατί η «βρώμα» της πληρωμένης δημοσιογραφίας είναι ΑΦΟΡΗΤΗ!!!», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Πιο περιγραφικός, ο συνομιλητής του, που υποστηρίζει ότι κατά τη διάρκεια του τσακωμού στην ατμόσφαιρα υπήρχε μια αύρα τσικουδιάς. ανέφερε τα εξής: «Επιστρέφοντας από τα αγαπημένα μου Χανιά, είχα (τελικά) την τύχη να συνταξιδεύω με την πολιτική ντροπή της Κρήτης, τον καθρέπτη του Τσίπρα, Παύλο Πολάκη. (…) Όταν μπήκα στο αεροπλάνο, διαπίστωσα ότι καθόμασταν σε διπλανή θέση. Μάλιστα επειδή είχε κάτσει, έπρεπε να σηκωθεί προκειμένου να καθίσουμε με την σύζυγο μου. « Εσύ είσαι ο Κουρτάκης;». Ναι του απάντησα και από εκείνη τη στιγμή άρχισε να χυδαιολογεί, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του «πολιτικού τραμπούκου».

Ψήφισα Μητσοτάκη στις εθνικές εκλογές, αποκάλυψε ο Μπουτάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ τα έκανε “μαλλιά κουβάρια’

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: