Τέσσερις οι νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα στην Ε.Ο. Ευζώνων- Θεσσαλονίκης, κοντά στο Πολύκαστρο

File Photo: Από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα.ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ένας άνδρας και μία γυναίκα 62 ετών και δύο άνδρες 37 και 47 ετών είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη σήμερα το πρωί στο Κιλκίς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, το τροχαίο σημειώθηκε στις 10.50 στο 529ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων όταν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 47χρονος Έλληνας υπήκοος με συνοδηγό 37χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος Έλληνας υπήκοος και επέβαινε η 62χρονη Ελληνίδα υπήκοος.

Η σύγκρουση των οχημάτων είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών και των επιβατών τους. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Γ.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Δύο ΙΧΕ οχήματα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο 1ο χλμ. Ευζώνων Θεσσαλονίκης, στις 10:50, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτά.

Δύο άνδρες που επέβαιναν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα σκοτώθηκαν ακαριαία. Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το άλλο όχημα.

Μία γυναίκα που επέβαινε στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, όπου και κατέληξε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κ.Γ.
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών ο πρώην μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: