«Πάρτι» πρόκρισης της Σοσιεδάδ στο «Μπερναμπέου»: Νίκησε τη Ρεάλ με 3-4

Από το παιχνίδι Ρεάλ – Σοσιεδάδ. EPA, Rodrigo Jimenez




Μετά από 21 ματς που ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, η Ρεάλ έχασε και μάλιστα στο γήπδό της.

«Πάρτι» στο «Μπερναμπέου» έστησε η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη ματς νίκησε με 4-3 την Ρεάλ Μαδρίτης και με πανηγυρικό τρόπο εξασφάλισε το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Copa del Rey.

Μετά από 21 ματς που ήταν αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις η ομάδα του Ζινεντίν Ζινντάν γνώρισε μία βαριά ήττα από τους Βάσκους και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση, ούσα ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι εκπλήξεις στην προημιτελική σειρά του θεσμού συνεχίστηκαν, καθώς μετά τις Βαλένθια και Βιγιαρεάλ, εκτός συνέχειας έμεινε και η Ρεάλ, ενώ ακολουθεί το μεγάλο ματς, Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-0, χάρις στα γκολ των Όντεγκααρντ (22΄) και Ισακ (54΄,56΄), οι «μερένγκες» μείωσαν με τον Μαρσέλο (59΄), αλλά 10 λεπτά αργότερα ο Μερίνο «έγραψε» το 4-1 και προς στιγμή φάνηκε να βάζει τέλος στις όποιες ελπίδες μπορεί να είχαν οι γηπεδούχοι μετά το γκολ του Βραζιλιάνου.

Στο 81΄, όμως, ο Ροντρίγκο έκανε το 2-4 και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νάτσο διαμόρωσε το τελικό 3-4. Οι Βάσκοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Γκοροθαμπέλ στο 90΄+6.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Με πολύ καλή άμυνα ο Ολυμπιακός νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 72-59 στο ΣΕΦ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: