Ο Ραγκούσης απαντά στη Νέα Δημοκρατία για το Μάτι: Αντι να υβρίζει, να δώσεις εξηγήσεις

File Photo: Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. Φωτογραφία ΑΠΕ – ΜΠΕ, ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ




«Αντί να υβρίζει η ΝΔ, νομίζοντας πως έτσι μπορεί να προσπεράσει τα σοβαρότατα ερωτήματα που έχουν πλέον αναδειχθεί από τις κραυγαλέες αντινομίες της, ας φροντίσει να τα απαντήσει», αναφέρει ο Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Ειδικότερα, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «είναι γελασμένη η ΝΔ εάν νομίζει ότι πλέον οι πολίτες μπορούν να δεχτούν ως πολιτική και θεσμική ‘κανονικότητα’ το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος αρχικά εμφανιζόταν να καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα για την τραγωδία στο Μάτι, από την ώρα που ανέλαβε πρωθυπουργός προχώρησε σε δύο πολύ σοβαρές αποφάσεις».

Συγκεριμένα, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:

«Αυτός ο ίδιος, τοποθέτησε ως γενικό γραμματέα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ που είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση για την τραγωδία στο Μάτι, από τον π. πρωθυπουργό κ .Αλ.Τσίπρα.

Προήγαγε σε υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον αρχιπύραρχο, διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής, επιχειρησιακό επικεφαλής κατά την τραγωδία στο Μάτι».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Πυρά κατά Τσίπρα από Μαξίμου για τους «αρμούς της εξουσίας»: Αντιδημοκρατική νοοτροπία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: